Algemeen

Bescherming en beveiliging van mensen, gebouwen en goederen zijn van het grootste belang. Het vroegtijdig signaleren van een calamiteit en het adequaat bestrijden ervan met de juiste brandveiligheidsmiddelen kan veel en vaak onherstelbare schade voorkomen. Bij Boensma Brandbeveiliging staat de mens natuurlijk centraal.

Boensma medewerker, keurt brandblusser

Onze Expertise

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we bij Boensma Brandbeveiliging gespecialiseerd in adviseren, leveren, repareren en onderhouden van brandveiligheidsmiddelen. Onze deskundigheid en ervaring stellen ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen voor uw veiligheidsbehoeften. Betrouwbare veiligheid is voor ons een eerste vereiste, en we zetten ons in om u onder alle omstandigheden de beste bescherming te bieden. Om onze kwaliteit te borgen zijn wij REOB, ISO9001 en VCA gecertificeerd.

Boensma Bedrijfswagen

Service

Het periodiek onderhouden en keuren van uw brandblusmiddelen en aanverwante veiligheidsproducten zoals noodverlichting is een essentieel om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen. Soms is dit ook een wettelijke verplichting. Bij Boensma Brandbeveiliging begrijpen we het belang van betrouwbare en goed onderhouden brandveiligheidsmiddelen. Daarom bieden wij u een uitgebreide onderhouds- en servicedienst aan op alle brandveiligheidsproducten. Dit betreft service op zowel alle merken blusmiddelen, noodverlichting en AED’s, maar ook op blussystemen en brandmeldinstallaties.

Producten

Wij kunnen u brandblussers, brandhaspels, noodverlichting, droge blusleidingen, AED en BHV-materialen leveren.

Brandblussers

algemeen-brandblussers-500x300

Brandhaspels

algemeen-haspels-500x30

Noodverlichting

noodverlichting-500x300

AED en BHV

AED

Samenwerking in Veiligheid

Als uw betrouwbare brandbeveiliging bedrijf streven wij ernaar om u als klant optimaal te ontzorgen.  Boensma Brandbeveiliging onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden aangeboden. Wij zorgen ervoor dat u voortdurend de beste brandveiligheidsmiddelen beschikbaar heeft. Ons toegewijde team zorgt er voor dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke voorschriften en dat uw personeel en eigendommen altijd beschermd zijn.

medewerker- onderhoud- bedrijfswagen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw veiligheidsbehoeften te bespreken. Samen zorgen we voor een veilige toekomst.