Onderhoud en Service van Brandveiligheidsmiddelen

Het periodiek onderhouden en keuren van uw brandblusmiddelen en aanverwante veiligheidsproducten, zoals noodverlichting  is een essentiële stap om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen. Soms is dit ook een wettelijke verplichting. Bij Boensma Brandbeveiliging begrijpen we het belang van betrouwbare en goed onderhouden brandveiligheidsmiddelen. Daarom bieden wij u een uitgebreide onderhouds- en servicedienst aan.

Jaarlijks komen onze deskundige onderhoudsmonteurs op uw locatie om onderhoud uit te voeren van al uw brandbeveiligingsmiddelen. Het bijzondere aspect van onze dienstverlening is dat correctief onderhoud ter plaatse kan gebeuren, dankzij onze compleet uitgeruste serviceauto’s. Hierdoor kunnen we uw brand veiligheidsmiddelen op locatie efficiënt en professioneel onderhouden. Dit is niet alleen tijdbesparend, maar draagt ook bij aan de optimale betrouwbaarheid van uw brandveiligheidsmiddelen

Bij Boensma Brandbeveiliging streven we naar het optimaal ontzorgen van u. Hierbij zorgen we ervoor dat al uw veiligheidsmiddelen in optimale staat verkeren en volledig betrouwbaar en direct inzetbaar zijn indien nodig. U kunt erop vertrouwen dat ons toegewijde team ervoor zorgt dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke voorschriften en dat uw personeel en eigendommen altijd beschermd zijn.

Onze uitgebreide onderhoudsservice omvat onder andere:

Bij Boensma Brandbeveiliging staat veiligheid voorop, en we zijn er trots op dat we u kunnen ondersteunen bij het voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid in uw organisatie.