Noodverlichting

Verbeterde Noodverlichting voor Uw Veiligheid

Bij Boensma Brandbeveiliging begrijpen we dat goed werkende noodverlichting van cruciaal belang is voor het waarborgen van de veiligheid van mensen bij calamiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw  is uitgerust met goed functionerende noodverlichting a. Uw medewerkers, klanten en bezoekers kunnen hierdoor het gebouw veilig verlaten in geval van een calamiteit.

Vrijblijvend Advies en Projectering

Bij Boensma Brandbeveiliging begrijpen we dat een juiste projectering van noodverlichting essentieel is voor de veiligheid van uw organisatie. Elk bedrijf is uniek en wordt geconfronteerd met verschillende risico’s als het gaat om brandpreventie. Wij bieden u advies en oplossingen op maat.

Onze aanpak begint met een analyse van uw locatie. We werken nauw samen met uw organisatie om een inzicht te krijgen in de juiste vluchtroutes en werkplekken met hoog risico bij lichtuitval.

Op basis van deze analyse stellen onze deskundige adviseurs een advies op. Dit advies omvat de volledige projectering van noodverlichting in uw gebouw.

Voor vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 0541 – 870040 of een e-mail sturen naar info@boensmabrandbeveiliging.nl

Jaarlijkse Controle en Onderhoud

Naast de levering van noodverlichting armaturen, bieden wij u ook een jaarlijkse onderhoudsservice. Onze onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat uw noodverlichting optimaal functioneert. Onze deskundige onderhoudsmonteurs komen bij u op locatie om het onderhoud uit te voeren aan uw noodverlichting. Zo bent u er zeker van dat uw noodverlichting altijd klaar is om te presteren indien dat nodig.