Rookmelders

Rookmelders spelen een cruciale rol in uw veiligheid, omdat ze u alarmeren zodra ze zelfs de geringste tekenen van rook detecteren. Dit betekent dat u kostbare minuten krijgt om een beginnende brand te blussen en de mensen te evacueren voordat de verstikkende rook en vlammen zich kunnen verspreiden.

Boensma Brandbeveiliging kan u ook een automatische ontruiming of brandmeldinstallatie adviseren, leveren en onderhouden.

Voor vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 0541 – 870040 of een e-mail sturen naar info@boensmabrandbeveiliging.nl

co2-melder-nieuw-375x375

CO2 melder

EI-brandmelder3000-320x320
EI brandm 3000, wit, stroomverzorging prim netvoeding

Het is bewezen dat rookmelders levens redden. Bij Boensma Brandbeveiliging hebben we een breed assortiment aan hoogwaardige rookmelders beschikbaar. Indien het wenselijk is of wettelijk vereist is een ontruiming- of brandmeldinstallatie te hebben, kan Boensma Brandbeveiliging u ook van dienst zijn. Naast de levering bieden wij u een periodieke controle van rookmelders en brandmeldsystemen om er zeker van te zijn dat uw branddetectie in perfecte staat verkeert. Uw veiligheid is onze prioriteit, en we staan altijd paraat om ervoor te zorgen dat uw veiligheidsmiddelen op hun best presteren