Professionele Instructie en Training

Hoewel onze brandbeveiligingsmiddelen gebruiksvriendelijk zijn, realiseren we ons dat in geval van een echte noodsituatie, het behouden van kalmte en een juiste reactie van het grootste belang zijn. Alleen een brandblusser kan niet alle paniek wegnemen die kan ontstaan tijdens een calamiteit.

Goed opgeleide medewerkers (of BHV-organisatie) dragen bij een snelle en effectieve reactie bij een calamiteit. Daarom hebben we in samenwerking met onze partner cursussen en trainingen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u precies weet wat u moet doen in geval van brand of een andere noodsituatie.

Onze trainingsprogramma’s omvatten:

  • 1

    Brandveiligheidstraining: Leer hoe u effectief een beginnende brand kunt bestrijden. De blustraining bestaat uit een theoretisch- en een praktisch gedeelte. Door gebruik te maken van een mobiele blustrailer ervaar je wat de effecten zijn van brand in een ruimte.

  • 2

    Noodprocedures: Begrijp de noodprocedures en -protocollen die van toepassing zijn op uw specifieke situatie en leer hoe u rustig kunt reageren in stressvolle omstandigheden en hoe u veilig uw gebouw kunt evacueren in geval van brand.

  • 3

    Gebruik van veiligheidsmiddelen: Krijg gedetailleerde instructies over het gebruik van een AED, zodat u deze met vertrouwen kunt inzetten wanneer dat nodig is.

Uw veiligheid is onze prioriteit, daarom willen we u graag voorzien van de kennis die u nodig heeft om effectief te handelen in noodsituaties. Met onze instructies en trainingen kunt u met vertrouwen en daadkracht reageren, en dat geeft u en uw medewerkers een veilig gevoel.