Historie

Sinds de oprichting in 1985 is Boensma Brandbeveiliging uit Hengelo uitgegroeid tot een veelzijdig specialist op het gebied van brandblusmiddelen en materialen voor Bedrijfshulpverlening (BHV). Onze inzet, toewijding en de passie van ons team hebben ons doen uitgroeien tot een succesvolle regionaal opererende organisatie, actief in Twente, Achterhoek en Salland. Samen met onze partnerbedrijven kunnen we alle klanten in Nederland van dienst zijn.

Onze Expertise

Bij Boensma Brandbeveiliging geloven we in het belang van veiligheid en bescherming. Onze jarenlange ervaring heeft ons bekwaam gemaakt in het leveren van hoogwaardige brandblusmiddelen en BHV-materialen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw organisatie, groot of klein, goed voorbereid is om adequaat te reageren in geval van een beginnende brand of een andere calamiteit.

Onze Klantenkring

Onze uitgebreide en veelzijdige klantenkring is een weerspiegeling van onze brede expertise en toewijding aan veiligheid. Wij bedienen grote organisaties, het midden- en kleinbedrijf, detaillisten, non-profitorganisaties en (sport)verenigingen. Ook voor particulieren hebben we een passende oplossing in huis.

Onze missie

Bij Boensma Brandbeveiliging staat uw veiligheid voorop. Wij streven ernaar om samen met u een veilige omgeving te creëren, waarin mensen, gebouwen en goederen zijn beschermd. Onze klantgerichte aanpak en betrouwbare producten en diensten dragen bij aan het minimaliseren van uw risico’s en het waarborgen van uw veiligheid.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een afspraak maken? Wij staan voor u klaar om u te helpen.