Blussers

Bij Boensma Brandbeveiliging bieden we een diverse en compleet programma brandblussers om invulling te geven aan uw brandveiligheid.

Fluorvrije Schuimblusser

Fluorvrije schuimblusser

Onze sproeischuimblussers zijn uitermate geschikt voor brandklassen A en B, wat betekent dat ze effectief zijn bij het blussen van branden veroorzaakt door vaste stoffen en vloeistoffen zoals hout, papier etc.

Poederblusser Boensma

Poederblusser

Onze poederblussers zijn veelzijdig en geschikt voor het blussen van branden in vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Ze zijn ideaal voor gebruik in industriële en commerciële omgevingen.

Co2 brandblusser

CO2 blusser

De koelzuursneeuwblusser is speciaal ontworpen voor het blussen van vloeistofbranden, zoals branden veroorzaakt door benzine, olie, en andere brandbare vloeistoffen.

Frituur/vetblusser

Speciaal ontworpen voor het bestrijden van branden in frituurvet en -olie, bieden onze vetbrandblussers een veilige en doeltreffende oplossing voor keukens en andere omgevingen waar met vetten wordt gewerkt.

F500 blusser

De blusstof F-500 is momenteel het meest effectieve blusmiddel bij een Lithium-Ion accu brand. Het F-500 heeft een sterk verkoelend vermogen, waardoor de brand uitdooft.

Bij Boensma Brandbeveiliging staan we klaar om u te adviseren over de beste brandblusserkeuze voor uw specifieke situatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw brandbeveiligingsbehoeften te bespreken. Samen zorgen we voor een veilige omgeving.